DGR Ljubljana/Kamnik, Slovenija 2019

– Facebook event DGR SLOVENIJA
– Uradna stran Dogodka (Prijave)
Nekaj besed o dobrodelnem dogodku:

Distinguished Gentleman’s Ride je dobrodelno druženje, ki se odvija na isti dan po celem svetu. Svetovno gledano se na isti dan z istim namenom, opozarjanjem na moško bolezen rak na prostati, v več kot 100 državah in več kot 700 mestih, zbere 125.000 voznikov motociklov. Vsi skupaj smo v 2018 za raziskave moških bolezni (Movember Foundation) zbrali skoraj 7 milijonov dolarjev.


Začetek obstoja organizacije DGR sega v leto 2012, V Ljubljani pa DGR organiziramo že sedmo leto. Odmevnost dogodka je vse večja in vsako leto se nas zbere več. Ravno zaradi tega dejstva, so pravila sodelovanja jasno določena. Gosposka obleka ter ustrezen motocikel. Atraktivna kombinacija, ki jo je težko spregledati.


Tradicionalno DGR povezujemo s primernimi ljudmi, Društvom onkoloških bolnikov Slovenije, ki samemu dogodku doda težo in razumevanje, zakaj se pravzaprav družimo. Člani društva nam predstavijo dejanski vidik te zahrbtne moške bolezni. Vsako leto znova se zato povežemo z njimi in našo zgodbo peljemo naprej.


Dogodek se bo odvijal v nedeljo, 29. septembra 2019.

– Zbor na Kongresnem trgu ob 11.00
– Štart vožnje po trasi Ljubljana – Kamnik ob 12.00
– Zaključek vožnje v Kamniku z osrednjim delom dogodka ob 13.00


Vsako leto je prepoznavnost dogodka večja, o dogodku so že poročale televizijske hiše, članki pa so bili objavljeni praktično že v vseh velikih časopisih, Playboyu, avtomoto spletnih straneh in revijah ter seveda na vseh družabnih omrežjih.

Verjamemo, da dober namen najde pravo besedo in mesto, zato bomo vaše podpore več kot veseli. Pomagate lahko s finančnimi sredstvi, ki so namenjeni zgolj osrednjemu pomenu tega dogodka in rešuje življenja premnogih. Lahko pa se dogovorimo tudi za druge oblike sodelovanja. Za dodatna vprašanja in dogovore za srečanja se prosim obrnite na enega izmed spodnjih kontaktov.


V upanju, da tudi vaše ime povežemo v zanimiv in prijeten dogodek, vas lepo pozdravljam,

Andraž Kopitar, 7seven customs